De Energie van Kristallen –

Wat is dat?

Wat brengt mensen, dieren, planten en stenen samen? Het lijkt niets… Maar in feite zijn we allemaal verwant. We zijn allemaal gemaakt van aards materiaal. We zijn allemaal op deze planeet verschenen, we maken er deel van uit. En we hebben zeker een duidelijke invloed op elkaar.

 Steen wordt meestal beschouwd als onderdeel van de levenloze natuur. In feite worden natuurstenen geboren, ondergaan ze verschillende veranderingen en veranderen ze in andere mineralen en gesteenten.

De energie-informatiebenadering suggereert dat er energie-informatievelden zijn rond alle objecten in het universum. Die kolossale energie wordt geabsorbeerd door het proces van kristallisatie – de geboorte van een kristal.

 In de oudheid merkten onze voorouders de unieke en buitengewone eigenschappen van natuursteen op – de meest verbazingwekkende van alle elementen op aarde. Ze begiftigden de stenen met mysterieuze helende eigenschappen en geloofden dat die stenen een levendige energie hebben die helpt om verlangens te vervullen, te beschermen tegen problemen en kwade krachten, afgunst en andere problemen. Bovendien geloofden ze in het vermogen van natuurstenen om het lot en de gezondheid van de mens direct te beïnvloeden.

 Elke natuursteen is uniek. Hij draagt op zich een machtige energie met zich mee, die in interactie met een mens een positieve invloed kan hebben, harmonie in haar of zijn leven kan brengen en de energie gelijkmatig over verschillende gebieden kan verdelen. Door zijn eigenschappen is de energie van de stenen in staat om spanning te verlichten, stress te verlichten en te beschermen tegen negatieve invloeden, de harmonie tussen de ziel en het lichaam te herstellen.

 Met een mooie steen in je handen kun je volledig tot rust komen, jezelf op het beste afstemmen, een ziekte genezen of energie toevoegen. Door met een steen in een staat van meditatie te komen, kan een je een onschatbare ervaring bereiken in verbazingwekkende staten van bewustzijn, reizen in de ruimte van dromen, het begrijpen van je ware verlangens, je lot, het voelen van liefde, balans, rust.

 Natuurstenen zijn werkelijk verbazingwekkend. Geboren op aarde, zijn ze gepolijst met natuurlijk water of geërodeerd door zon en wind. Je zou kunnen zeggen dat ze puur natuurlijke energiebronnen vormen van de aarde, de zon en de kosmos… Natuurstenen zijn een soort energieaccumulatoren, die niet alleen in staat zijn om energie op te slaan, maar ook om hun potentieel te accumuleren, waardoor het op het juiste moment aan de eigenaar wordt gegeven.

 Op mijn website kun je de kenmerken en eigenschappen van verschillende stenen lezen. Ik praat over stenen voornamelijk op basis van mijn persoonlijke ervaring, waarbij ik zowel wetenschappelijke, historische als metafysische en astrologische informatie niet veronachtzaamd heb.

In mijn winkel kun je sieraden kopen die gemaakt zijn van natuurstenen die je leuk vindt. Je kunt er ook een individuele bestelling plaatsen voor je persoonlijke mascottejuwelen.

 Alle juwelen zijn handgemaakt en zijn uniek in hun soort. Veel sieraden zijn door mijzelf gemaakt.